Több idő a szállásfoglalásra

2020.07.15.

Meghosszabbodik a szállásfoglalásra rendelkezésre álló idő az Erzsébet-programban. A nyertes pályázók az erzsebet.szallas.hu oldalon 2020. október 31-ig választhatják ki, hogy hol és mikor szeretnének pihenni.

Az Erzsébet-program mindent megtesz annak érdekében, hogy a pályázók nyugodt és biztonságos körülmények között használhassák fel a 2020-ra elnyert üdülési támogatásukat. Az elmúlt hónapokban a koronavírus járvány miatt kialakult nehéz turisztikai helyzet azonban sem a szálláshelyek, sem a nyertesek számára nem nyújtott ideális feltételeket az utazás megtervezéséhez. Tekintettel a körülményekre, az Erzsébet-program a szállásfoglalásra rendelkezésre álló határidőt 2020. október 31-ig meghosszabbítja.

Szállást foglalni idén is kizárólag elektronikusan lehet, az erzsebet.szallas.hu online felületen, az ott megtalálható hazai szálláshelyek által felajánlott, szabadon foglalható időpontok függvényében. A nyertes pályázók közel tízezer szálláshely ­­– szállodák, panziók, apartmanok, magánszálláshelyek, nyaralók stb. – közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. Érdemes szállásfoglalás előtt az erzsebet.szallas.hu oldalon elhelyezett részletes információkat alaposan áttanulmányozni.

Hírek, aktualitások

7774

Több idő a szállásfoglalásra


Meghosszabbodik a szállásfoglalásra rendelkezésre álló idő az Erzsébet-programban. A nyertes pályázók az erzsebet.szallas.hu oldalon 2020. október 31-ig választhatják ki, hogy hol és mikor szeretnének pihenni.
7770

Tájékoztatás a felhasználói fiókokról


Az Erzsébet-programban a szállásfoglalás 2020-ban ­– a szallas.hu portállal kialakított együttműködésnek köszönhetően – az erzsebet.szallas.hu oldalon történik.
7768

Az Erzsébet-program telefonos ügyfélszolgálata megszűnt


2020. május 1-jétől az Erzsébet-program ügyfélszolgálata kizárólag elektronikus levélben érhető el, szállásfoglalással kapcsolatban a szallas.hu ügyfélszolgálata nyújt felvilágosítást.

Tovább az összes hírhez