Tájékoztatás a felhasználói fiókokról

2020.05.19.

 

Az Erzsébet-programban a szállásfoglalás 2020-ban ­– a szallas.hu portállal kialakított együttműködésnek köszönhetően – az erzsebet.szallas.hu oldalon történik. Ebből adódóan a pályázatnyerteseknek a www.erzsebetprogram.hu oldalon eddig használt pályázói fiókjára már nem lesz szüksége. A felhasználók személyes regisztrációs profiljukhoz 2020. március 30-ig férhettek hozzá, erről a pályázati értesítő levéllel együtt tájékoztatást kaptak. A későbbiek során a belépés a fiókokba már nem lehetséges.

Szállásfoglalással kapcsolatban felmerülő kérdések esetén a szallas.hu ügyfélszolgálata a 06-30-344-2005-ös telefonszámon, illetve az erzsebetprogram@szallas.hu  e-mail címen kezeli a megkereséseket.

Korábban benyújtott pályázattal kapcsolatban (pl. pályázati azonosító szám, elveszett pályázati értesítő tartalma, stb.), az ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.

Hírek, aktualitások

7774

Több idő a szállásfoglalásra


Meghosszabbodik a szállásfoglalásra rendelkezésre álló idő az Erzsébet-programban. A nyertes pályázók az erzsebet.szallas.hu oldalon 2020. október 31-ig választhatják ki, hogy hol és mikor szeretnének pihenni.
7770

Tájékoztatás a felhasználói fiókokról


Az Erzsébet-programban a szállásfoglalás 2020-ban ­– a szallas.hu portállal kialakított együttműködésnek köszönhetően – az erzsebet.szallas.hu oldalon történik.
7768

Az Erzsébet-program telefonos ügyfélszolgálata megszűnt


2020. május 1-jétől az Erzsébet-program ügyfélszolgálata kizárólag elektronikus levélben érhető el, szállásfoglalással kapcsolatban a szallas.hu ügyfélszolgálata nyújt felvilágosítást.

Tovább az összes hírhez