Pályázatnyertes családok szurkolhattak a Formula-1 szabadedzésén

2018.07.28.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. együttműködésének köszönhetően, a pályázatnyertes családok idén a Formula−1 Rolex Magyar Nagydíj pénteki szabadedzését nézhették végig az Erzsébet-program keretében. A 2018. július 27-i egynapos kiránduláson – a hőség ellenére – a felnőttek és a gyerekek is egyaránt nagy izgalommal figyelték az edzést a lelátóról. 

Az Erzsébet-program keretében idén a 33. Formula-1 Rolex Magyar Nagydíj pénteki szabadedzését tekinthették meg a pályázatnyertes családok. Voltak közöttük szép számmal Ferrari-drukkerek, de a Ferrari fő riválisának, a Mercedesnek is rengetegen szurkoltak. Az első szabadedzés végén azonban egyik csapat drukkerei sem örülhetett igazán, mert Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája volt a leggyorsabb – igaz, mindössze 79 ezredmásodperccel előzte meg a tavalyi Magyar Nagydíj győztesét, Sebastian Vettelt.

Az edzések szünetében is mindenki találhatott magának izgalmas programokat a Hungaroringen; például a nézők maguk is gyakorolhatták a kerékcserét, de azt is megtapasztalhatták, milyen edzés-elemekkel tartják fitten magukat a pilóták.

A második szabadedzésen az Erzsébet-program résztvevői – a többi nézővel egyetemben – annak lehetett szemtanúi a lelátóról, hogy Sebastian Vettel a délelőtti köridőt is javította, méghozzá három tizeddel. De a Red Bull-pilóták is nagyon jól teljesítettek – Max Verstappen a második, Daniel Ricciardo pedig a harmadik leggyorsabb befutó lett a szabadedzésen.

Az Erzsébet-program által idén több mint  2000 fő kapott kedvezményes lehetőséget a Formula−1 Magyar Nagydíj szabadedzésének megtekintésére. Mind a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, mind pedig a Hungaroring Sport Zrt. kiemelten fontosnak tartja a már évek óta tartó együttműködést, amelynek jóvoltából idén is olyan családok szurkolhattak a 33. Formula-1 Magyar Nagydíjon, akiknek ez más módon nem lett volna elérhető. Az Európában is egyedülálló szociális üdültetési programban, az Erzsébet-programban részt vevők száma idén már a 1,5 millió főt is eléri.

 

Tovább a galériára

Hírek, aktualitások

7732

Változik az Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Irodájának telefonszáma


2019.05.06-tól az ügyfélszolgálat új telefonszáma: 06 1 505 8482
7727

Az Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Irodája bezárt.


Információk: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu www.erzsebetprogram.hu Megértését köszönjük.
7621

Nyugdíjasok foglalhatnak szállást 2019-re


A nyugdíjas pályázatnyerteseknek a mai napon megnyílt a szállásfoglalás felülete, most a 2019-es év üdülési turnusaira lehet foglalni. A szálláshely kiválasztása most is elektronikusan zajlik, a www.erzsebetprogram.hu oldalon, a személyes pályázói profilba belépve, ahol a szálláshelyek és a turnusok fokozatosan kerülnek megnyitásra.

Tovább az összes hírhez