Június 30-ig lehet jelentkezni az Erzsébet-program gyereknapi pályázataira

2017.06.19.

 

Az Erzsébet-program gyereknapkor meghirdetett pályázataira nagyszülők jelentkezhetnek unokáikkal, illetve a gyermeküket egyedül nevelő szülők és a két gyermeket nevelő családok. Pályázatot beadni elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet 2017. június 30-ig. A pályázaton 2017/2018-ban felhasználható üdülési támogatás nyerhető.

 

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány gyereknapon meghirdetett szociális üdülési kiírásaira 2017. június 30-ig lehet pályázni nagyszülőknek, egyedülálló szülőknek és két gyermeket nevelő házas- vagy élettársaknak. A pályázatnyertesek 4 vagy 5 napot tölthetnek el az Erzsébet-programban résztvevő – a többségében gyógyfürdőkkel vagy fürdőzési lehetőséggel is rendelkező – szálláshelyek egyikén 2017-ben vagy 2018-ban.

A nagyszülők számára a pályázat beadásának feltétele, hogy a jelentkezés napján öregségi illetve korkedvezményes nyugellátásban részesüljenek, emellett a 2016. évre megállapított havi teljes összegű ellátásuk nem haladhatja meg a 147.000 forintot. A nagyszülőknek kiírt pályázatban 18. év alatti unokák szerepeltethetőek.

Az egyedülálló és a két gyermeket nevelő szülők akkor jelentkezhetnek, ha a pályázó magánszemély háztartásában élő családtagok egy főre jutó rendszeres, havi nettó jövedelme nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér nettó összegét (84 788 Ft). Az egyedülálló szülők legalább egy 18. életévet be nem töltött gyermekükkel, kétgyermekes családok pedig két kiskorúval jelentkezhetnek.

A támogatás igénybe vételének feltétele a pályázati hozzájárulás határidőben történő megfizetése, amely 3-14 éves kor között 2.500 Ft, 14 éves kor feletti gyermekeknek és felnőtteknek 5000 Ft (0-3 éves korig díjmentes). Részletes pályázati kiírások a www.erzsebetprogram.hu oldalon olvashatóak, itt nyújthatók be a pályázatok is kizárólag elektronikusan, előzetes regisztrációt követően.

Hírek, aktualitások

6923

Az Erzsébet-program pályázatnyertesei a Hungaroringen szurkoltak


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. együttmőködésének köszönhetően, a pályázatnyertes családok idén a Formula-1 Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését nézhették végig az Erzsébet-program keretében. A 2017. július 29-i időmérőn a felnőttek és a gyerekek egyaránt nagy izgalommal figyelték a futam minden másodpercét. Nemcsak a napsütéses nyári melegtől izzott a levegő, hiszen a Ferrari és a Mercedes pilótái minden körben fokozták a hangulatot.
6920

Erzsébet-program idén is a Hungaroringen


Az Erzsébet-program keretében idén először vehetnek részt a Forma-1 Magyar Nagydíj időmérő edzésén családok a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. együttműködésének köszönhetően 2017. július 29-én.
6909

Még lehet jelentkezni az üdülési pályázatokra


Az Erzsébet-program gyereknapkor megnyitott pályázataira 2017. augusztus 4-ig jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, egyedülálló szülők gyermekeikkel és a kétgyermekes családok. Regisztrálni és pályázatot beadni kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet.

Tovább az összes hírhez