HOGYAN KELL PÁLYÁZNI?

2016.10.21.

 

Fontos tudnivalók az Erzsébet-program legújabb szociális üdülési pályázatairól

 

Pályázói profil és Hozzájáruló nyilatkozat
Pályázatot benyújtani kizárólag elektronikus formában lehet, ezen az oldalon. Első lépésként a pályázónak létre kell hoznia egy úgynevezett pályázói profilt, amelyben adatait regisztrálja. A pályázói profil véglegesítésének feltétele a kitöltött és tanuk által is aláírt Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum felöltése a profilba. A dokumentum INNEN tölthető le. A sikeresen létrehozott profil után a pályázó az általa megadott felhasználónévvel és jelszóval tud a pályázati felületre belépni, és pályázatot benyújtani.

FONTOS! Aki idén már létrehozott pályázói profilt, annak nem szükséges újra regisztrálnia, csak adatait felülvizsgálnia, és szükség esetén a megfelelő módon kitöltött Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentumot feltölteni, vagy adategyezés esetén a korábbi nyilatkozat felhasználhatóságáról nyilatkoznia.

Benyújtási határidők
Nyugdíjasok és fogyatékossággal élők legkésőbb 2016. december 30-ig, a nagycsaládosok 2016. december 1-30. között nyújthatják be pályázataikat. Az Alapítvány a létszámkeretek kimerülésekor a pályázatokat lezárja. Az Alapítvány minden pályázót e-mailben értesít pályázata elbírálásáról 2017. január 20-ig.

Pályázati hozzájárulás
Az Alapítvány által megítélt üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás megfizetése. A pályázati hozzájárulás mértéke

 • nyugdíjas pályázók számára 5.000.- forint;
 • fogyatékossággal élő pályázók és kísérőjük számára 5.000.- forint/fő;
 • nagycsaládos pályázatokban a pályázó és a vele közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek(ek) számára 5.000.- forint/fő; a pályázó 3-14 év közötti gyermeke(i) számára 2.500.- forint/fő; a családdal együtt utazó, 3 év alatti gyermek(ek) számára az üdülési támogatás igénybevétele térítésmentes).

A pályázati hozzájárulás bankkártyával vagy csekken fizethető meg, kizárólag a megadott határidőn belül, az egy pályázathoz tartozó teljes hozzájárulás egy összegben.

Szállásfoglalás
Amennyiben a pályázatnyertesek határidőben megfizetik a megfelelő összegű pályázati hozzájárulást, úgy jogosulttá válnak szállást foglalni kizárólag azokon a szálláshelyeken, amelyek a Szálláshelyek menüpontban megtalálhatóak. Szállás arra a szálláshelyre foglalható, ahol az adott pályázat jele megtalálható.

A nyugdíjasok az alábbi időszakokra foglalhatnak majd szállást:

 • 2017. június 15-ig;
 • 2017. szeptember 1. ‒ december 20.
 • 2018. június 15-ig
 • 2018. szeptember 1. ‒ december 20.

A fogyatékossággal élők és kísérőik, valamint a nagycsaládosok az alábbi időszakokra foglalhatnak majd szállást:

 • 2017. december 20-ig;
 • 2018. január 1. – december 20.


Segítőpontok
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is az ország közel ezer helyszínén segíti az Erzsébet-program pályázóit annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a pályázatok beadása. A pályázatok elektronikus benyújtását az Alapítvánnyal együttműködő, alábbi országos hálózatok segítik:

E szervezetek irodáiban az érdeklődők a regisztrációhoz és a pályázatok benyújtásához minden segítséget megkapnak.


Ügyfélszolgálat
Az Erzsébet-program az elmúlt években már megszokott ügyfélszolgálatot működtet, ahol telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is segítséget nyújt a pályázók számára a pályázatok benyújtásában.

 • telefon: 06-1/371-3242, munkanapokon 8:00 ‒ 16:00 óra között fogadják a hívásokat;
 • e-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu
 • iroda: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 43.; nyitva tartás: hétfőn, kedden és csütörtökön 8:00-16:00 óráig, szerdán 8:00-18:00 óráig, pénteken 8:00-14:00 óráig.

Hírek, aktualitások

7276

Világszintű elismerésben részesült az Erzsébet-program


A Nemzetközi Szociálturisztikai Szervezet 2017. évi közgyűlésén a világszinten 20 legkiemelkedőbb szociális üdülési program között mutatta be az Erzsébet-programot. A kiemelt országok között a magyarországi modell az egyetlen közép-kelet-európai. A rangos nemzetközi elismerés nemcsak Magyarországnak és az Erzsébet-programnak szól, hanem a magyar emberek összefogását is dicséri.
7257

Két gyermekes családok is foglalhatnak szállást mától


Megkezdődött a szállásfoglalás azoknak a két gyermeket nevelő családoknak, akik a gyereknapon meghirdetett szociális üdülési pályázaton támogatásban részesültek. Ők az Erzsébet-program elektronikus felületén 2018 március végéig tudnak szállást foglalni, 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-től nyílik majd meg a felület.
7256

Szállást foglalhatnak a gyermeküket egyedül nevelő pályázatnyertesek


Megkezdődött a szállásfoglalás azoknak az egyedülálló szülőknek, akik a gyereknapon meghirdetett szociális üdülési pályázaton támogatásban részesültek. Ők az Erzsébet-program elektronikus felületén 2018 március végéig tudnak szállást foglalni, 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-től nyílik majd meg a felület.

Tovább az összes hírhez