HOGYAN KELL PÁLYÁZNI?

2017.12.18.


Fontos tudnivalók az Erzsébet-program legújabb szociális üdülési pályázatairól

 

Pályázói profil és Hozzájáruló nyilatkozat

Pályázatot benyújtani kizárólag elektronikus formában lehet, ezen az oldalon. Első lépésként a pályázónak létre kell hoznia egy úgynevezett pályázói profilt, amelyben adatait regisztrálja. A pályázói profil véglegesítésének feltétele a kitöltött és tanuk által is aláírt Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum felöltése a profilba. A dokumentum INNEN tölthető le. A sikeresen létrehozott profil után a pályázó az általa megadott felhasználónévvel és jelszóval tud a pályázati felületre belépni, és pályázatot benyújtani.

FONTOS! Aki már létrehozott pályázói profilt, annak nem szükséges újra regisztrálnia, csak adatait felülvizsgálnia, és szükség esetén a megfelelő módon kitöltött Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentumot feltölteni.

Benyújtási határidők

Nyugdíjasok 2017. december 18. napjától kezdődően legkésőbb 2018. január 19-ig, a fogyatékossággal élők és a fogyatékossággal élő gyermeket nevelők 2017. december 20. – 2018. január 19. között, a nagycsaládosok 2018. január 15 – 2018. február 16. között nyújthatják be pályázataikat. Az Alapítvány minden pályázót e-mailben értesít pályázata elbírálásáról a kiírásban megadott határidőig.

 

Pályázati hozzájárulás

Az Alapítvány által megítélt üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás megfizetése. A pályázati hozzájárulás mértéke

  • nyugdíjas pályázók számára 5.000.- forint;
  • fogyatékossággal élő pályázók és kísérőjük számára 5.000.- forint/fő;
  • fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok pályázataiban a pályázó és a vele közös háztartásban élő házastársa, vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek(ek) számára 2.500.- forint/fő; a pályázó 3-14 év közötti gyermeke(i) számára 1.000.- forint/fő; a családdal együtt utazó, 3 év alatti gyermek(ek) számára az üdülési támogatás igénybevétele térítésmentes);
  • nagycsaládos pályázatokban a pályázó és a vele közös háztartásban élő házastársa, vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek(ek) számára 5.000.- forint/fő; a pályázó 3-14 év közötti gyermeke(i) számára 2.500.- forint/fő; a családdal együtt utazó, 3 év alatti gyermek(ek) számára az üdülési támogatás igénybevétele térítésmentes.

A pályázati hozzájárulás bankkártyával vagy csekken fizethető meg, kizárólag a megadott határidőn belül, a pályázathoz tartozó teljes hozzájárulás egy összegben.

Szállásfoglalás
Amennyiben a pályázatnyertesek határidőben megfizetik a megfelelő összegű pályázati hozzájárulást, úgy jogosulttá válnak szállást foglalni kizárólag azokon a szálláshelyeken, amelyek a Szálláshelyek menüpontban megtalálhatóak. Szállás arra a szálláshelyre foglalható, ahol az adott pályázat piktogram jele megtalálható.

A nyugdíjasok az alábbi időszakokra foglalhatnak majd szállást:

  • 2018. június 15-ig
  • 2018. szeptember 1. ‒ december 20.

A fogyatékossággal élők és kísérőik, a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok, valamint a nagycsaládosok az alábbi időszakokra foglalhatnak majd szállást:

  • 2018. december 20-ig


Segítőpontok
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is az ország közel ezer helyszínén segíti az Erzsébet-program pályázóit annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a pályázatok beadása. A pályázatok elektronikus benyújtását az Alapítvánnyal együttműködő, alábbi országos hálózatok segítik:

E szervezetek irodáiban az érdeklődők a regisztrációhoz és a pályázatok benyújtásához minden segítséget megkapnak.


Ügyfélszolgálat
Az Erzsébet-program az elmúlt években már megszokott ügyfélszolgálatot működtet, ahol telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is segítséget nyújt a pályázók számára a pályázatok benyújtásában.

  • telefon: 06-1/371-3242, munkanapokon 8:00 ‒ 16:00 óra között fogadják a hívásokat;
  • e-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu
  • iroda: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 43.; nyitvatartás: hétfőn, kedden és csütörtökön 8:00-16:00 óráig, szerdán 8:00-18:00 óráig, pénteken 8:00-14:00 óráig.

Hírek, aktualitások

7774

Több idő a szállásfoglalásra


Meghosszabbodik a szállásfoglalásra rendelkezésre álló idő az Erzsébet-programban. A nyertes pályázók az erzsebet.szallas.hu oldalon 2020. október 31-ig választhatják ki, hogy hol és mikor szeretnének pihenni.
7770

Tájékoztatás a felhasználói fiókokról


Az Erzsébet-programban a szállásfoglalás 2020-ban ­– a szallas.hu portállal kialakított együttműködésnek köszönhetően – az erzsebet.szallas.hu oldalon történik.
7768

Az Erzsébet-program telefonos ügyfélszolgálata megszűnt


2020. május 1-jétől az Erzsébet-program ügyfélszolgálata kizárólag elektronikus levélben érhető el, szállásfoglalással kapcsolatban a szallas.hu ügyfélszolgálata nyújt felvilágosítást.

Tovább az összes hírhez