Fürdők

A "Kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára" elnevezésű kiírás résztvevői által igénybe vehető fürdők.

4055

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészségsziget. Korszerű gyógyászati eszközöknek és a szakképzett személyzetnek köszönhetően évente közel 200 000 vendég látogatja balneo-, illetve fizikoterápiás kezeléseit.

bővebben

4057

Balmazújváros – Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

A balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza.

bővebben

4061

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Barcs, Somogyország déli részén, a legtisztább vizű nagy folyónk, a Dráva partján helyezkedik el. A város tradicionális központjában, 2006-ban felépült gyógyfürdő, a térség egyik legújabb fürdője.

bővebben

4063

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

A termálvíz különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak.

bővebben

4067

Békéscsaba – Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő Békéscsaba egész évben működő fürdője. Az 1922-ben létesült fürdő a város központjában található, a 44-es főútról könnyen megközelíthető.

bővebben

1 2 3 4 5

Hírek, aktualitások

5433

Színház után cukrászda – Veszprémbe kirándultak a kárpátaljai gyerekek


A Veszprémi Petőfi Színház 2016. július 26-án, - a 2015-ös év jó gyakorlatát követve -, második alkalommal látta vendégül a zánkai Erzsébet-táborban vakációzó 200 kárpátaljai magyar gyermeket és kísérőiket.
5413

A zánkai Erzsébet-táborba látogatott a köztársasági elnök felesége


Idén is meglátogatta a zánkai Erzsébet-tábort Dr. Herczegh Anita. A köztársasági elnök felesége a táborban vakációzó, a gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekotthonban élő gyerekekkel töltötte a délutánt, amelynek keretében a Bogárháton című interaktív ismeretterjesztő foglalkozáson is részt vett.
5396

Életre szóló élményekkel gazdagodtak a Hungaroring szabadedzésén a fiatalok


Idén először családok is pályázhattak arra, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett egynapos kirándulásra, amelynek fő attrakciója a Forma-1 szabadedzésének megtekintése volt. Július 22-én, az iskolai csoportokban, kísérőikkel, vagy a szüleikkel érkező fiatalok az életre szóló élmény mellé, egy finom ebédet és egy gazdag uzsonnacsomagot is kaptak.

Tovább az összes hírhez