Fürdők

A "Kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára" elnevezésű kiírás résztvevői által igénybe vehető fürdők.

4055

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészségsziget. Korszerű gyógyászati eszközöknek és a szakképzett személyzetnek köszönhetően évente közel 200 000 vendég látogatja balneo-, illetve fizikoterápiás kezeléseit.

bővebben

4057

Balmazújváros – Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

A balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza.

bővebben

4061

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Barcs, Somogyország déli részén, a legtisztább vizű nagy folyónk, a Dráva partján helyezkedik el. A város tradicionális központjában, 2006-ban felépült gyógyfürdő, a térség egyik legújabb fürdője.

bővebben

4063

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

A termálvíz különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak.

bővebben

4067

Békéscsaba – Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő Békéscsaba egész évben működő fürdője. Az 1922-ben létesült fürdő a város központjában található, a 44-es főútról könnyen megközelíthető.

bővebben

1 2 3 4 5

Hírek, aktualitások

5481

Több mint egy tábor...


Immár második éve érkeznek kárpátaljai gyerekek a zánkai Erzsébet-táborba. A 8-14 év közötti fiatalok egy hetet tölthetnek el a Balaton partján, majd a programjuk részeként Budapest látványosságait – többek között – a Parlamentet is megnézik. A gyerekeket a 8. táborhét végén Czibere Károly, szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár köszöntötte Magyarország Kormányának nevében.
5464

Dinnye-kóstoltatás az Erzsébet Táborokban


A „Nyár, dinnye, szeletem” elnevezésű kampány során kóstoltatott hazai sárga- és görögdinnyét a fonyódligeti és zánkai Erzsébet Táborban az Agrármarketing Centrum (AMC). A táborlakók 2016. július 26 – augusztus 10. között a keddi napokon Fonyódligeten, szerdai napokon pedig Zánkán összesen mintegy 5000 kg dinnyét csemegézhettek az akció keretében.
5447

Ilyen volt az V. Közlekedésbiztonsági Nap


Idén ötödször szervezett közlekedésbiztonsági napot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az ORFK-OBB. A zánkai Erzsébet-táborban augusztus 4-én megtartott esemény célja évről évre az, hogy elméleti és gyakorlati ismereteik bővítésével biztonságos közlekedésre biztassa a játékos programokon résztvevő gyerekeket, elősegítve, hogy tudatos szereplőivé váljanak a közlekedésnek.

Tovább az összes hírhez