Fürdők

A "Kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára" elnevezésű kiírás résztvevői által igénybe vehető fürdők.

4055

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő páratlan környezetben elhelyezkedő egészségsziget. Korszerű gyógyászati eszközöknek és a szakképzett személyzetnek köszönhetően évente közel 200 000 vendég látogatja balneo-, illetve fizikoterápiás kezeléseit.

bővebben

4057

Balmazújváros – Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

A balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza.

bővebben

4061

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Barcs, Somogyország déli részén, a legtisztább vizű nagy folyónk, a Dráva partján helyezkedik el. A város tradicionális központjában, 2006-ban felépült gyógyfürdő, a térség egyik legújabb fürdője.

bővebben

4063

Berekfürdői Termál- és Strandfürdő

A termálvíz különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak.

bővebben

4067

Békéscsaba – Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő Békéscsaba egész évben működő fürdője. Az 1922-ben létesült fürdő a város központjában található, a 44-es főútról könnyen megközelíthető.

bővebben

1 2 3 4 5

Hírek, aktualitások

5255

A zánkai Erzsébet Táborban idén újra elindult Magyarország első és egyetlen integrált tenisztábora


Idén negyedik alkalommal rendezik meg Magyarország első és egyetlen integrált tenisztáborát. A közel 100 fős tenisz Erzsébet-tábort a zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Táborban Sebestyén Katalin és Szávay Ágnes vezeti. A tematikus turnus edzésein kerekesszékes olimpikon teniszezőink is tartanak edzéseket a többiekkel együtt sportoló, fogyatékkal élő fiataloknak.
5248

Folytatódik az Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért pályázat


A tavalyi év után, 2016-ban is több ezer kárpátaljai fiatal nyaralhat az Erzsébet-táborokban, június 18-án, szombaton érkezett meg az első turnus. Az Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért pályázat keretében nyaraló, 8-14 év közötti gyerekek hat felejthetetlen napot töltöttek a Balaton partján.
5224

Idén ötödször várják a vakációzó gyerekeket az Erzsébet-táborok


Immáron ötödször nyíltak meg a vakációzó gyerekek előtt a nyári Erzsébet-táborok. Zánkán, Fonyódligeten és az erdélyi Ivóban több mint 55 000, 8-14 év közötti gyermek táborozhat az augusztus végéig tartó nyári szezonban. A nyári szünidőben tartott általános és tematikus táborokba rászoruló, határon túli és speciális nevelésű igényű iskolások is érkeznek.

Tovább az összes hírhez