Táborhelyek

5971

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka a hajdani gyermekváros helyén, mintegy 200 hektáron, óriási zöldterületen terül el. Zánka Veszprém megyében, a Balaton északi partján, a Balaton-felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, olyan kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany vagy Badacsony.

bővebben

4051

Erzsébet Tábor Fonyódliget

A közel 1100 férőhelyes Erzsébet Tábor Fonyódliget közvetlenül a Balaton partján fekszik. A Fonyód és Balatonboglár között található tábor könnyen elérhető a főbejárattól mintegy 800 méterre lévő fonyódligeti vasútállomásról. A tábor nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek mellett a táborozók kirándulást tehetnek a közeli Fonyódra.

bővebben

4053

Erzsébet Tábor Ivó

Ivó Erdélyben, Hargita megyében található, Zetelakához tartozó település, Székelyudvarhelytől 25 kilométerre. Névadója egy sebes, tiszta vizű hegyi patak. Innen közelíthető meg a Hargita hegyvonulatának legmagasabb csúcsa, az 1801 méter magasságú Madarasi Hargita, amely Székelyföld legmagasabb vulkanikus hegye. A tanyasi típusú település az idők során átalakult nyaralóhellyé, a 3-400 állandó lakos elszórtan él a több négyzetkilométeres területen.

bővebben

Hírek, aktualitások

6444

A nagycsaládos nyertesek mától foglalhatnak szállást 2017-re


Megnyílt a szállásfoglalási felület a nagycsaládos pályázatnyertesek számára is, ahol április 30-ig választhatják ki pihenésük helyszínét az idei évre.
6304

Gyógyfürdős szállókban pihenhetnek a nyugdíjasok


Az Erzsébet-programban a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek kiírt szociális üdülési pályázatok nyertesei mától foglalhatják le pihenésüket 2017 első negyedévére. A szállásfoglalás első üteme március 31-ig tart, és mintegy húsz szálláshely választható a www.erzsebetprogram.hu honlapon.
6165

MEGHOSSZABBÍTOTT BEADÁSI HATÁRIDŐ AZ ERZSÉBET-PROGRAM ÜDÜLÉSI PÁLYÁZATAIRA


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja az Erzsébet-program keretében a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők részére kiírt üdülési pályázatainak beadási határidejét.

Tovább az összes hírhez