Egyszerűsödött a pályázatok beadásának folyamata

Az Erzsébet-program idei pályázatai iránt a korábbi években tapasztaltaknál nagyobb az aktivitás. Egyszerre több ezren regisztrálnak, töltenek fel profiladatokat vagy pályáznak.

Annak érdekében, hogy Ön mihamarabb beléphessen a felületre – a hatalmas méretű rendszerterhelés enyhítése érdekében – egyszerűsítettük a pályázatok beadásának folyamatát.

A pályázatok benyújtáshoz továbbra is szükség van a két tanú által is aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra, amelyet a pályázat beadását megelőzően is le tud tölteni oldalunkról ITT.

A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (akár telefonnal is lefotózható JPG vagy PNG formában, de 1 MB-nál nem nagyobb méretben) a pályázat benyújtását megelőzően a hozzajarulony@erzsebetprogram.hu e-mail címre kell elküldeni. Nyilatkozatát arról az e-mail címről küldje, amelyikkel a felületen regisztrált, más e-mail címről nem tudjuk elfogadni!

Profiladatai megadása során Önnek az elektronikus felületen jelölnie szükséges, hogy a Hozzájáruló nyilatkozatot elküldte a megfelelő e-mail címre. Amennyiben Hozzájáruló nyilatkozata nem érkezik meg e-mailben, úgy pályázata automatikusan elutasításra kerül.

A Hozzájáruló nyilatkozat beküldésének és a pályázat beadásának egyszerűsített rendje regisztrált felhasználók részére:

1. regisztrációt követően a Hozzájáruló nyilatkozat letöltése a www.erzsebetprogram.hu oldalról, ITT.
2. nyomtatás
3. Hozzájáruló nyilatkozat saját kezű aláírása + két tanú aláírása és kért adatai
4. fotó készítése (akár telefonnal is, de 1MB méretnél ne legyen nagyobb) a Hozzájáruló nyilatkozatról
5. az elkészített fotó elküldése a regisztráció során megadott e-mail címről a hozzajarulony@erzsebetprogram.hu e-mail címre
6. profiladatok kitöltése a felületen
7. a pályázat beadása során nyilatkozat kipipálásával a pályázó kijelenti, hogy e-mailben beküldte Hozzájáruló nyilatkozatát
8. pályázat véglegesítése, benyújtása.

Sikeres pályázást kívánunk!

Hírek, aktualitások

5359

AZ ÉN ERZSÉBET-TÁBOROM


Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány pályázatot hirdet az Erzsébet-program keretében az Erzsébet-táborokban és a Napközi Erzsébet-táborokban nyaraló fiatalok részére.
5375

Több mint 800 fiatal táncolt és énekelt egyszerre a Budavári Palotánál


Az Erzsébet Táborok keretében megvalósuló, csobánkai Szövetség az életért tábor lakói egy látványos Flashmobbal örvendeztették meg a turistákat a Budavári Palota előtti téren a múlt héten, pénteken. A Flashmob célja volt, hogy a táborban részt vevő fiatalok és gyerekek egy ajándék produkcióval kedveskedhessenek ismeretlenül is más embereknek összefogásuk, a közösség erejét is demonstrálva ezzel.
5333

A Himnusz közös éneklésével zárult a kárpátaljai gyerekek budapesti kirándulása


Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak az anyaországi fiatalok számára, hanem a határon túl élő magyar gyermekek számára is lehetőséget nyújtsunk a találkozásra az itteni, épített kulturális örökséggel. Szeretnénk, ha a segítségünkkel eljuthatnának színházba, koncertre, múzeumba is – mondta Dr. Hoppál Péter az Ország Házába látogató kárpátaljai gyerekeknek, akik az Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért című pályázat keretében töltöttek egy hetet a zánkai Erzsébet-táborban.

Tovább az összes hírhez