BELÉPÉS, SZÁLLÁSFOGLALÁS


Jelenleg a nyugdíjas, a fogyatékosságal élő gyermeket

nevelő családok, valamint a fogyatékossággal élő

felnőtt pályázatnyertesek tudnak szállást foglalni!

 

A szállásfoglalás felülete jelenleg kizárólag azoknak a nyugdíjas, fogyatékosságal élő gyermeket nevelő családok és fogyatékossággal élő pályázatnyerteseknek aktív, akik pályázati hozzájárulásukat határidőre befizették. A nyugdíjas pályázatnyertesek 2018. május 31-ig, a fogyatékosságal élő gyermeket nevelő családok 2018. június 30-ig, a fogyatékossággal élő pályázatnyertesek 2018. június 15-ig foglalhatnak szállást a 2018. év üdülési turnusaira. Az elnyert üdülési támogatás legkésőbb 2020. március 31-ig megkezdett üdülésre használható fel az Erzsébet-programban részt vevő – a www.erzsebetprogram.hu honlapon feltüntetett – szálláshelyek egyikén. A 2019. január 1-jétől 2020. március 31-ig tartó turnusokra a későbbiekben lehet majd szállást foglalni.

nagycsaládos pályázatnyertesek számára a későbbiek során e-mailben részletes tájékoztatót küldünk a szállásfoglalással kapcsolatos tudnivalókról. Ők jelenleg nem tudnak szállást foglalni.

Aktuális híreinkért kérjük, kövesse Facebook-oldalunkat vagy tájékozódjon honlapunkon, a www.erzsebetprogram.hu oldalon. Szíves megértésüket köszönjük

  

BELÉPÉS / SZÁLLÁSFOGLALÁS

 

Hírek, aktualitások

7436

Megnyílt a szállásfoglalás a nyugdíjasoknak


A nyugdíjas pályázatnyertesek foglalhatnak szállást.
7334

A pályázatok feldolgozásának határideje meghosszabbodik


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2017 év végén ismét pályázatokat írt ki az Erzsébet-program keretében felhasználható kedvezményes üdülési lehetőségre. Mivel a nyugdíjasok, a nagycsaládosok és a fogyatékossággal élők számára meghirdetett kiírásokat a szokásosnál is nagyobb érdeklődés övezte, a beadott pályázatok feldolgozása a vártnál több időt fog igénybe venni.
7320

Nagycsaládosok számára is megnyílt az üdülési pályázat


Nagycsaládosok is jelentkeznek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által az Erzsébet-programban újonnan meghirdetett szociális üdülési pályázatra.

Tovább az összes hírhez