Balf

Nagycsaládosok számára kiírt pályázat keretében igénybe vehető üdülők  Nyugdíjasok számára kiírt pályázat keretében igénybe vehető üdülők

Cím: 9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 12.
Telefon: +36 (99) 314 266

Sopron-Balf az ország legnyugatibb csücskében fekszik. A település a Fertő tavi kerékpáros kirándulások magyarországi kiindulópontjaként is ismert, a soproni borvidék egyik jellegzetes szőlő- és bortermelője. Műemléképületei, természeti adottságai révén a világörökség részét képező Fertő-táj egyik legjelentősebb települése. A Soproni Gyógyközpont balfi telephelye híres a mozgásszervi megbetegedések gyógyításáról.

Szálloda:
Az 1700-as évekből származó épületben antik- és stílbútorokkal berendezett, telefonnal, televízióval ellátott szobák, apartmanok, továbbá szalon áll a vendégek rendelkezésére. A szállót üvegfolyosó köti össze a Gyógyfürdőkórházzal. A vendégeknek teljes panziós ellátást biztosítanak. Az egyágyas szobák a második emeleten találhatóak, az épületben lift nincs. A szállóban kávé- és üdítőautomata is működik. A szálloda recepcióján felvilágosítást adnak az idényjellegű programokról.

Szolgáltatások:
- teljes panziós ellátás (étkezés a szállástól kb. 200 m-re található étteremben)
- gyógyvíz
- uszodahasználat
- biliárd
- wifi
- kerékpárhasználat
- parkoló
- kupon 1000 Ft értékben, ami felhasználható a gyógyközpont wellness részlegében, amit üvegfolyosó köt össze a kastéllyal
- 1 órás soproni városnézés idegenvezetéssel (a túra egy pohár soproni bor ízelítővel zárul)

A változtatás jogát a szálláshely fenntartja.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
- masszázs
- jakuzzi
- Kneipp taposó
- szauna
- csocsó

Turnushossz:
Nagycsaládosok pályázók: 
2017. január 30 – 2017. december 30., minden hétfőtől péntekig (5 nap/ 4 éjszaka) és minden péntektől hétfőig (4 nap/ 3 éjszaka)

Nyugdíjas pályázók: 
2017. január 30. – 2017. június 15., ill. 2017. szeptember 1 – 2017. december 30., minden hétfőtől péntekig (5 nap/ 4 éjszaka) és minden péntektől hétfőig (4 nap/ 3 éjszaka)

Látnivalók a közelben:
Balf – Szent Farkas vártemplom, Szerb Antal emlékmű, Szent József Fürdőkápolna, balfi ivókút
Sopron – Fő tér, Tűztorony, Hűségkapu, Fabricius-ház, Storno-ház, Központi Bányászati Múzeum, Patikamúzeum, Szentháromság szobor, Szent Mihály templom
Sopronpuszta – Páneurópai Piknik emlékhely
Nagycenk – Széchenyi-kastély, Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút
Fertőd – Esterházy-kastély

Pályázat 2017-2018: 
Nagycsaládosok
Nyugdíjasok 

Tovább a galériára

Hírek, aktualitások

6444

A nagycsaládos nyertesek mától foglalhatnak szállást 2017-re


Megnyílt a szállásfoglalási felület a nagycsaládos pályázatnyertesek számára is, ahol április 30-ig választhatják ki pihenésük helyszínét az idei évre.
6304

Gyógyfürdős szállókban pihenhetnek a nyugdíjasok


Az Erzsébet-programban a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek kiírt szociális üdülési pályázatok nyertesei mától foglalhatják le pihenésüket 2017 első negyedévére. A szállásfoglalás első üteme március 31-ig tart, és mintegy húsz szálláshely választható a www.erzsebetprogram.hu honlapon.
6165

MEGHOSSZABBÍTOTT BEADÁSI HATÁRIDŐ AZ ERZSÉBET-PROGRAM ÜDÜLÉSI PÁLYÁZATAIRA


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja az Erzsébet-program keretében a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők részére kiírt üdülési pályázatainak beadási határidejét.

Tovább az összes hírhez