Albertirsa: Pihenőház

Nagycsaládosok számára kiírt pályázat keretében igénybe vehető üdülők  Fogyatékossággal élők számára kiírt pályázat keretében igénybe vehető üdülők

Cím: 2730 Dolina utca 58.
GPS koordináta: 47°15'17.41”,19°37'29.43"
Telefonszám: +36 (1) 329 5299, +36 (1) 349 8172

Albertirsa a Duna-Tisza közi homokhátság és a Monor-Irsai dombság találkozásánál fekszik Pest megyében. Az üdülőtől 500 méterre található a szezonális nyitva tartású Gyógyfürdő. A fürdő területén az akadálymentes közlekedés megoldott, a medencéknél vízbeemelő szerkezet nincs, de segítséggel használhatók a medencék. Az albertirsai termálfürdő öt medencéjét két kút táplálja, melyből 41 fokos termálvíz tör fel.

Üdülőház:
A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének Pihenőházában minden helyiség akadálymentesen használható. A termálfürdő közelében található egyszintes üdülő három- és négyágyas, televízióval ellátott, akadálymentesített szobákkal áll a vendégek rendelkezésére. Két szobához tartozik egy előtér hűtőszekrénnyel, egy fürdőszoba összefolyós zuhanyzóval, külön WC-vel, kapaszkodókkal felszerelve. A pihenőház része egy étkezőkonyha is.

Szolgáltatások:
- teljes panzió
- ingyenes, zárt parkolóhely
- kerti bútorok
- szükség esetén 3 db kerekesszék áll rendelkezésre
- IFA-mentesség,
- 3 napi fürdőbelépő

A változtatás jogát a szálláshely fenntartja.

Turnushossz:
Nagycsaládos pályázók: 
2017. január 30 – 2017. december 30., minden hétfőtől péntekig (5 nap/ 4 éjszaka) és minden péntektől hétfőig (4 nap/ 3 éjszaka)

Fogyatékossággal élő pályázatnyerteseknek
2017. december 20-ig, 2018. január 1. – december 20.

Látnivalók a közelben:
Albertirsa – Faluház, Gyurgyalagos, Hársas, Malom-tó (Horgász-tó)
Cegléd – Városháza, Kossuth-erkély, Kossuth Múzeum, Dobmúzeum

Pályázat 2017-2018:
Nagycsaládos pályázók
Fogyatékossággal élő pályázatnyertesek 

Tovább a galériára

Hírek, aktualitások

6444

A nagycsaládos nyertesek mától foglalhatnak szállást 2017-re


Megnyílt a szállásfoglalási felület a nagycsaládos pályázatnyertesek számára is, ahol április 30-ig választhatják ki pihenésük helyszínét az idei évre.
6304

Gyógyfürdős szállókban pihenhetnek a nyugdíjasok


Az Erzsébet-programban a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek kiírt szociális üdülési pályázatok nyertesei mától foglalhatják le pihenésüket 2017 első negyedévére. A szállásfoglalás első üteme március 31-ig tart, és mintegy húsz szálláshely választható a www.erzsebetprogram.hu honlapon.
6165

MEGHOSSZABBÍTOTT BEADÁSI HATÁRIDŐ AZ ERZSÉBET-PROGRAM ÜDÜLÉSI PÁLYÁZATAIRA


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja az Erzsébet-program keretében a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők részére kiírt üdülési pályázatainak beadási határidejét.

Tovább az összes hírhez