4397

Egyszerűsödött a pályázatok beadásának folyamata


Annak érdekében, hogy Ön mihamarabb beléphessen a felületre – a hatalmas méretű rendszerterhelés enyhítése érdekében – egyszerűsítettük a pályázatok beadásának folyamatát.

bővebben
4352

Megnyíltak a nyugdíjasoknak szóló pályázatok


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – nyugdíjasok számára üdülési vagy fürdőbelépő támogatására - pályázatot hirdet.

bővebben
4353

Megnyílt a fogyatékossággal élőknek szóló üdülési pályázat


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – fogyatékossággal élők számára pályázatot hirdet.

bővebben
4354

Megnyílt a nagycsaládosoknak szóló üdülési pályázat


Az Erzsébet-program – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – nagycsaládosok számára pályázatot hirdet.

bővebben
4362

Megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai


A mai nappal megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai. A nagycsaládosok, a fogyatékossággal élők és a nyugdíjasok február végéig pályázhatnak a www.erzsebetprogram.hu honlapon.

bővebben
3280

Erzsébet-vetélkedő


A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár negyedik alkalommal hirdet honismereti vetélkedőt Kárpát-medencei 7-12. osztályos tanulók 3 fős csapatai számára.

bővebben
4398

Egyszerűsödött a pályázatok beadásának folyamata

Az Erzsébet-program idei pályázatai iránt a korábbi években tapasztaltaknál nagyobb az aktivitás. Egyszerre több ezren regisztrálnak, töltenek fel profiladatokat vagy pályáznak.

Bővebben
4374

Megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai

A mai nappal megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai. A nagycsaládosok, a fogyatékossággal élők és a nyugdíjasok február végéig pályázhatnak a www.erzsebetprogram.hu honlapon. Egy pályázó – ahogyan korábban is – csak egy pályázat keretében részesülhet támogatásban. A tervek szerint idén mintegy negyedmillió embert várnak az Erzsébet-programba pihenni, üdülni, táborozni.

Bővebben
4224

Kárpátaljai magyar gyermekek újra az Országházban

Az Országház Vadásztermében fogadták azt a mintegy kétszáz gyermeket, akik az "Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért " pályázat keretében töltöttek el egy hetet a zánkai Erzsébet Táborban, majd a mai napon Budapestre látogattak.

Bővebben

2015-ben 
225 616
érintett részesült 
támogatásban az
Erzsébet-program által.

Nyugdíjasok: 57 909
Családosok: 57 313
Fogyatékossággal élők: 5 897
Erzsébet táborosok: 104 497